Andersson, Hasse

Företagsuppgifter

Jag heter Hasse Andersson och är född 1968. Till vardags driver jag en IT & kommunikationsbyrå i Sandviken sedan 1997 och där film och foto är del av vårt erbjudande.
Mitt intresse för naturfilm har funnits med mig hela livet. Jag fotograferar periodvis på halvtid och de gånger jag inte är ute i världen och reser så utgår jag från min husbil.

Arbetsområde

Jag filmar året om och har lite extra kärlek för det norrländska och arktiska klimatet. Jag har tidigare rest mycket och filmat i både Arktis så väl som Antarktis. Även flera resor till Alaska, Afrika och Asien.
Här hemma i Gästrikland där jag bor går mycket tid åt till att bygga boplatser, gömslen och åtlar för att hjälpa djuren de första tuffa levnadsåren.

Produktioner

Jag är i första hand en sekvensfilmare och deltar gärna i andras filmprojekt. Min styrka ligger inte i att driva ett helt filmprojekt från ide till lansering på egen hand. Jag trivs bäst när jag får vara bakom kameran och skapa de bilder som regissören har valt att jag ska filma. På mina sociala medier och på min hemsida finns klipp och kortare filmer jag producerat.

Kontaktuppgifter

Hasse Andersson
Sanderängsgatan 26
811 34 Sandviken
Tel 070-2881210
Företag: 100 procent media www.100procent.com
Hemsida för foto och film: www.hasseandersson.se
E-post: hasse@hasseandersson.se

Sociala Medier